Inner Journey privé begeleiding

Voor wie werkelijk de bereidheid voelt om te kijken naar de oorzaak van onvrede, lastige situaties of ziekte. Voor wie de moed heeft om alle projecties en onware gedachten aan te kijken, deze pijnlijke schaduwstukken te omarmen en te doorvoelen. Voor wie de radicale omslag naar een Leven vanuit Liefde wil maken, het verleden werkelijk wil loslaten en liefdevol en ontspannen in het Nu wil leren leven.

Als een Personal Angel kijk ik met je mee vanuit jouw vraag of dat waar je tegenaan loopt. Wat is jouw verlangen, wat wil je anders, en wat vertelt dit jou? Ik help je liefdevol in de spiegel te kijken, jouw plek en aandeel in het proces te begrijpen en contact te maken met jouw innerlijke wijsheid. Ik begeleid je bij een innerlijke transformatie naar leven vanuit Liefde en Eenheidsbewustzijn. Door mijn intensieve achtergrond in ondermeer Yoga, Sacred Breathing, Adembegeleiding, Chakrapsychologie, Een Cursus in Wonderen, Attitudinal Healing en ThètaHealing heb ik een waardevolle basis en een schat aan innerlijke ervaring om jou in jouw proces te helpen.


ThetaHealing®

Tijdens deze vorm van coaching maak ik ook gebruik van de ThètaHealing methode. Daar waar bewustwording en doorvoelen ontoereikend zijn om een saboterende kracht ook daadwerkelijk los te laten, kan ThètaHealing helpen. Het is een zeer krachtige methode waarbij ik diep kan werken met de onbewuste overtuigingenstructuur van de ander. Saboterende overtuigingen en trauma’s kunnen zo worden blootgelegd, gecorrigeerd en geheeld. Je wordt weer in lijn gebracht met de goddelijke waarheid. Het is met recht miracle work te noemen. Kijk op : https://youtu.be/KApKiiA8v8Y voor een uitleg over deze bijzondere en krachtige techniek. Vaak zijn slechts een paar sessies al voldoende voor merkbare veranderingen, zodat je steeds meer het leven manifesteert waar je echt blij van wordt.


Een Cursus in Wonderen

Sinds 2009 bestudeer ik Een Cursus in Wonderen en pas ik de lessen toe. Het is een training van de geest en een pad naar Liefde. Alle gedachten en overtuigingen die niet in lijn met jouw goddelijke waarheid zijn kijk je daarbij aan, zodat je ze kunt laten corrigeren. Ook al is het een cursus die je zelfstandig kunt doen, ik weet uit eigen ervaring hoe ingewikkeld en taai deze lessen soms worden. Omdat je ongedaan gaat maken wat ego van liefde gemaakt heeft en je je diepste angsten aan gaat kijken. Soms is het dan fijn als een ander even je gids kan zijn. Bijvoorbeeld wanneer je middenin de dark night of the soul zit, of als je de weg even kwijt bent. Maar ook als je het fijn vindt om af te toe samen met iemand te kunnen reflecteren. Ik help je graag vanuit mijn ervaring en begrip van de Cursus en zo nodig Chakrapsychologie en kan dat ondersteunen met ThètaHealing.