Journey into I AM, Unity Consciousness

Wil jij jouw spirituele groei versnellen op meerdere niveaus tegelijk?! In ons collectief bewustzijn ontwaakt in deze tijd Christ Consciousness of ‘I AM’. Een staat van zijn voorbij onze body-mind-soul identiteit en de brug naar een persoonlijke Bronervaring, het Goddelijke. Waar het voorheen hard werken was om hiermee in contact te komen, is deze weg nu veel meer geëffend en voor iedereen toegankelijk.

Een van de korte snelle routes is via de transformatieve I AM codes die Jeshua (oorspronkelijke Aramese naam van Jezus) vlak voor zijn kruisiging doorgaf aan zijn inner circle. De korte en eenvoudige Aramese mantra’s bevatten of activeren in geconcentreerde vorm de blauwdruk van het Christus bewustzijn, zodat zijn Apostelen ook zonder Jeshua’s fysieke aanwezigheid verbinding konden maken met hun Goddelijke essentie. De codes hebben door hun klankbetekenis/ frequentie in combinatie met bewuste en gerichte ademoefeningen een alchemistische bewustzijnsverruimende werking: Christ Consciousness ontwaakt in jou. En innerlijke waarheid, liefde, vrede en goddelijke leiding worden een natuurlijke staat van zijn.

Deze secret teachings zijn in deze tijd weer beschikbaar gemaakt voor het grote publiek, oa door Padma Aon Prakasha. Wisdom author en Spiritual Teacher met een waanzinnige achtergrond in de science of sound. Hij omschrijft de codes als “Heart-powered Sound and Light technologies that unite your consciousness with your nervous system and lightbody somatically so you can embody yourself here and now. The I AM is fuelled by the heart, and ignites the Awakening process within you. The 7 I AM mantras ignite the organic natural flows of light of the Divine Blueprint within you. Human and Divine meet, merge and are grounded as one flow in the I AM.” En zo heb ik het ook ervaren. Alsof al mijn spirituele teachings en inzichten hoogst verfijnd en geconcentreerd werden in slechts 7 ademmeditaties. Mindblowing. Wil jij dit ook ervaren? In een 8-weekse reis wordt je door mij ingewijd in de I AM codes. Je ontvangt daarnaast een uitgebreide digitale reader met een schat aan kennis (engelstalig) geschreven door Padma Aon Prakasha. En daarna ga je zelf thuis aan de slag met de code van die week, zodat je het je echt eigen maakt, en zo een spirituele discipline opbouwt waar je ten alle tijde een beroep op kunt doen.

wanneer: vrijdagochtend 10:00 – 12:30
waar: Studio Yogi-Yoga, Utrecht Oost
data: 8 vrijdagen van 17 mei tot 5 juli
kosten: 360 euro (zakelijk, dan ex BTW)

De codes zijn in zichzelf heel eenvoudig. Door ze te doen activeer je het ontwakingsproces. Je hebt dan ook geen (christelijke) voorkennis nodig. Wel zijn het ‘advanced teachings’, en is het dus behulpzaam als je al wat op weg bent in het proces van emotionele heling en schaduwwerk, omdat zuivering en heling aan de basis liggen van transformatie naar Liefde. Ook is het innerlijk kunnen focussen van je aandacht op je adem en je gevoelservaring van belang, al ontwikkel je deze vaardigheid ook gaandeweg het oefenen. Twijfel je of het wat voor je is, neem dan gerust contact met me op, dan bekijken we dit samen.

Heb je zelf een community, ben je bv yogadocent, ademcoach of meditatieleraar, en wil je dit werk beschikbaar maken voor jouw cirkel, ik kom deze teaching ook heel graag op locatie geven. Bel of mail me als je hier interesse in hebt!