Leven vanuit Liefde avonden

We leven in een bijzondere en fantastische tijd. Een tijd waarin we wakker worden in wie we in waarheid zijn. Liefde, I AM, Divine Co-creators having a human experience, hoe je het ook wilt noemen.. Dit is niet meer alleen voorbehouden aan een klein groepje verlichte geesten, maar collectief worden we wakker. Het is steeds makkelijker om ons geloof in negatieve denkpatronen los te laten en zo te openen voor meer licht en liefde. Als je daarvoor kiest.

Ontwaken gaat over in gaan zien dat jij al die tijd zelf de maker bent geweest van al jouw ervaringen. En dat je de symbiose met de Goddelijke Bron nooit werkelijk hebt verlaten. Jouw gedachtenpatronen, overtuigingen en emoties bepalen niet alleen hoe je naar de dingen kijkt, maar ze zijn vanuit de wet van resonantie zelfs de creatieve impuls van jouw wereldse ervaringen. Niets overkomt je, er is niets buiten jou. You did it. En dus heb je een keuze. Je kunt besluiten dat je anders wilt kijken, waardoor je een andere wereld gaat zien. Een wereld vol licht en liefde, voorbij goed en kwaad. En dat is voelbaar.

Elke maand komt een groep bij elkaar om deze innerlijke leerweg te gaan, ieder in eigen tempo. Om te delen, te leren en te helen aan de hand van onder meer Een Cursus in Wonderen en Attitudinal Healing. We laten ons daarbij ook graag inspireren door leraren als Eckhart Tolle, Byron Katie en Marianne Williamson.

Leven vanuit Liefde avonden

Wanneer: Drie-/vierwekelijkse donderdagavonden van 20:00 – 22:00 uur
Data 2024:
11 jan, 8 feb, 7 mrt, 4 apr, 16 mei, 6 jun, 4 jul, 5 sept, 3 okt, 7 nov, 12 dec
Waar: Studio Yogi-Yoga, Wilhelminapark 22 Utrecht
Kosten: Op basis van donatie