Yoga with Evelien is a magic journey! She creates a harmonious environment, intuïtively taking us through the philosophy, theory and practice of yoga. Connecting soul, mind and body. I used to hate yoga, until I met Evelien :-). She radiates positive vibes and is more than a yogateacher. She is a caring guru, guiding me through the yoga journey of self-development. I feel peaceful and energized after every class.

Adriana (Entrepeneur)

Een afspraak om een uurtje ademhalingsoefeningen te leren, mondde uit in een wekelijkse inspirerende yoga, coaching en een prachtige vriendschap. Evelien is spiritueel, intelligent, challenging, evenwichtig én geïnteresseerd. Een prachtige combinatie om jou je eigen pad te laten bewandelen.

Hans (Ondernemer)


Je hebt in de wereld yogadocenten en yoga-coaches, Evelien overstijgt beiden en weet haar hart koersbepalend te laten zijn. Daarmee reflecteert zij op onnavolgbare wijze en weet zij steeds opnieuw een originele verhelderende twist te geven.
Zodoende wordt het voor iedereen inzichtelijker, goed toepasbaar en fundamenteel

Ton Peters (Spiritueel coach)
Zodra je binnenstapt, stap je letterlijk in de serene rust en liefdevolle omgeving van Evelien binnen.
De energie die zij overdraagt en het vertrouwen wat zij geeft maakt dat je je kan overgeven aan wat voor jou op dat moment nodig is.

Roxanne (Officemanager)
Open en liefdevol ontvangen door Evelien voor mijn eerste Thèta-healing sessie. Door haar warmte, door te luisteren en door het stellen van de juiste vragen weet ze oude en onnodige overtuigingen aan het licht te brengen en vervolgens uit je systeem te verwijderen. Om opgelucht en echt veel lichter weer verder te kunnen.

Milou (Sales Captain)


Yogalessen bij Evelien voelen iedere keer weer als een cadeautje aan mezelf. In haar mooie studio met haar fijne rustige stem begeleidt ze je door de oefeningen. Als beginner vond ik het best even spannend, is het wel wat voor mij, kan ik dat wel dat yoga? Maar gebrek aan ervaring is geen belemmering. Evelien leert je op een begrijpelijke en veilige manier je eigen grenzen ontdekken, om beter te leren ademen en te bewegen, en je soepel en ontspannen te voelen in je lijf en hoofd.

Bianca (Marketing Manager)