Nazomer YOGI-TREAT en DETOX

Leef een paar dagen de yogi-way of life voor dieper contact met je zelf, waarheid en liefde.

Van 1 – 4 juni 2023 ben je uitgenodigd voor een driedaags retreat in de duinen, direct aan het strand van Bergen aan Zee.

In 3 dagen neem ik je mee in een liefdevolle helende reis langs de chakra’s. Je zuivert daarbij je fysieke lichaam, ruimt oude emoties op, en laat allerlei saboterende gedachten los. Met verse sappen van Juice Monkey en ayurvedische maaltijden. Naast de ochtend meditaties krijg je 2 x per dag verdiepende yogalessen en teachings uit ondermeer de chakrapsychologie. Voor dieper zelfinzicht en heling ga je aan het werk met Gene Keys en ontvang je thèta healings.

Er is daarbij genoeg vrije tijd voor een wandeling in de Kennemer Duinen, een duik in zee, een massage bij onze ayurvedische huis-masseuse, of een relax momentje in de jacuzzi. Deelnemers voelen zich na afloop vooral uitgerust, fris en vol nieuwe levenslust, helderder en dieper verbonden met essentie en innerlijke leiding.

Kosten 450 euro (zakelijk dan ex BTW) incl. 3 x overnachting (mogelijk in gedeelde kamer), inclusief alle juices, maaltijden en programma. Aankomst is donderdagavond rond 20 uur, zodat je rustig kunt landen. Het programma start vrijdagochtend (voor zonsopgang voor wie dat wil) tot en met zondagmiddag.

Ga je ook mee?

Info en aanmelden bij Evelien via 06-10064816 of via het contactformulier