Privé retreat

1x per maand heb ik ruimte voor een privé mini retreat aan de Noordzee. In een heerlijke huis in Bergen aan Zee met een grote tuin 50 meter van het strand en het Kennemer Duin gebied. Je hebt hier de beschikking over een zelfstandig appartement. Afgestemd op jouw wensen maken we een maatwerk programma. Bijvoorbeeld met Yoga, (wandel) Coaching, Een Cursus in Wonderen begeleiding of Thèta Healing. Net waar je behoefte ligt.

Omdat ik graag samenwerk met anderen kun je dit programma ook uitbreiden met bv een Detoxkuur, Ayurvedische Massage, Voedingsadvies, Systemisch Werk, Tarot, of een Reading. Neem contact op voor alle mogelijkheden en de kosten hiervan.

En als je alvast meer wilt weten over met wie ik samenwerk: de heerlijke Detoxkeuren komen bij Sap Lab Juice Monkey vandaan. Voor de Readingen en Tarot werk ik samen met de getalenteerde Ton Peters. Karin Seine vliegen we in voor het Intuïtieve Opstellingen werk, en voor thema’s rondom vrouwenkracht en womb/bekken Christa Schot. Ook Gene Keys consulten horen tot de mogelijkheden, hiervoor werk ik samen met Soultoucher Nynke Rinzema.  

Voel je welkom om contact met me op te nemen als je geïnteresseerd bent, dan kijken we samen naar je wensen en kan ik een maatwerk voorstel doen voor 1 of 2 personen.