informatie yogalessen

Tijdens een yogales neem ik je mee in één lange bewegende meditatie, laat je spanningen en zwaarte los, en kom je in je lichtheid en kracht. Je leert omgaan met jouw adem, aandacht, gevoelens en gedachten, en komt zo dieper in contact met jezelf. Je frequentie verhoogt, en het licht in jezelf neemt toe. Zowel lijf als geest worden soepeler, sterker en meer in balans. 

Ik heb inmiddels ruim 15 jaar ervaring als yogadocent (sinds 2009) met als basis onder meer Saswitha Yoga, Hatha Yoga, Kundalini Yoga, Yin Yoga, Transformatieve Yoga en Chakra Psychologie. 
meer lezen

Ik geef les vanuit afstemming op de energie van de groep. Zo ontstaat altijd de perfecte les voor dát moment. Daarbij probeer ik steeds en vooral de waarheid achter de ervaring over te brengen. De yogahoudingen zijn geen doel in zichzelf, ze dienen als ingang voor de ontmoeting met jezelf. Voor de acceptatie en omarming van alles wat je daarin tegenkomt. Zodat je door alles heen leert voelen dat alles goed is precies zoals het is. De vrede en vreugde waar je naar verlangt zijn altijd al aanwezig. Je moet er alleen wel zelf voor kiezen.